FCS Paint Inspection gevestigd in Rotterdam is een onafhankelijk verftechnisch inspectie en advies bureau voor conserverings projecten in onder andere de Superjacht, Maritiem, Offshore , Infra en Protective Coating sectoren.

Neem contact op

Contact

Heeft u vragen over onze diensten neem dan vrijblijvende contact met ons op via het onderstaande formulier of bel Frank Heijster op +31(0)6 1117 43 42.

Meer dan 20 jaar ervaring


Wij zijn er om Uw project succesvol te laten verlopen en kwaliteit van de conservering werkzaamheden te waarborgen.

Onze kern activiteiten zijn het uitvoeren van technische coating inspecties tot coating conditie survey’s, opstellen en review van verf specificaties, Inspectie -en Test plannen, en supervisie tijdens de uitvoering van voorbehandeling werkzaamheden en coating applicatie proces.

Coating Inspectie -en adviesdiensten kunnen door ons op full time en adhoc basis worden uitgevoerd namens werven, schildersbedrijven en aannemers, beheerders van objecten, installaties, kunstwerken, tank terminals etc.

Al onze projecten worden uitgevoerd door gecertificeerde coating inspecteurs met internationaal erkende NACE, FROSIO en/of RMCI kwalificaties.

Onze kernactiviteiten


Coating inspectie

Onze gecertificeerd inspecteurs controleren, testen, verifiëren en rapporteren of het werk wordt uitgevoerd conform de parameters zoals gesteld in de specificatie en QA/QC procedures van het project. Hierbij krijgt u een goed beeld en duidelijke rapportage van de geleverde kwaliteit op uw project.

Coating specificatie

Een goed specificatie is de basis voor een succesvol nieuwbouw -en onderhoud project. FCS Paint Inspection heeft een ruime ervaring en kennis om U te assisteren bij het opstellen van coating specificaties en Inspectie -en Test Plannen om Uw project succesvol te laten zijn.

Survey

Een coating conditie survey kan worden uitgevoerd om de visuele en technische conditie van coating systeem(en) op uw schip of installatie te bepalen alvorens aannemers uit te nodigen voor offreren van onderhoud coating werkzaamheden (pre-contract survey), danwel achteraf om te beoordelen of een coating system conform specificatie, contract is aangebracht.

Certificering


Al onze projecten worden uitgevoerd door een gecertificeerde coating inspecteur met internationaal erkende NACE, FROSIO en/of RMCI kwalificaties.

Divid App


De Divid app is een digitaal gereedschap voor de bouw en industrie en is online en offline bruikbaar op uw computer, tablet en telefoon. Met Divid zijn alle projectleden (opdrachtgever, bouwteam, aannemers, klanten etc.) online met elkaar verbonden.

Creëer, deel en wijs in seconden actie punten toe en hou het gehele team up-to-date met details gekoppeld en zichtbaar zijn op de ingevoerde bouwtekening. Deze oplossing zorgt voor betere communicatie tussen kantoor en bouw plaats. Met DiviD op zak weten de projectleden op de bouwplaats precies waar zij wat moeten doen en wanneer iets opgeleverd moet worden. Als je iets verholpen hebt of afgemaakt toon je met behulp van foto’s en een omschrijving aan dat het inspectie punt gereed is om te worden goedgekeurd. Documenteer eenvoudig de voortgang in uitgebreide rapportages.

De Divid app wordt gebruikt voor o.a.:

  • Opleveringen
  • Inspecties
  • Logboek
  • Kwaliteits borging en controles
  • Informatie delen met project leden
  • Aansturen onderaannemers